Подсъдимият кмет Стоян Беширов катастрофира с мерцедес за 150 000 лв.! Тъстът на Богомил Манчев отказал тест за алкохол (СНИМКА)

Бившият кмет на Неделино Стоян Беширов, подсъдим за кражби на обществени средства в размер на 1,2 млн. лева, катастрофира тежко! Тъстът на енергийния олигарх Богомил Манчев, който беше женен за щерката на Беширов – Нели, отказал да бъде тестван за алкохол с техническо средство. Била му е взета кръвна проба, научи 24rodopi.com.

Стоян Беширов се потроши в района на село Върбен. Той се придвижвал с лек автомобил мерцедес за 150 000 лева от Златоград в посока главния път Кърджали – ГКПП „Маказа“. Колата на Беширов излязла от пътя, преминала през мантинелата и спряла в нива.

Инцидентът е станал около 7 часа сутринта във вторник.

На място на помощ се притичал свидетел на произшествието. Беширов пък се опитал да подкара разбития автомобил и да продължи, като неадекватността му стъписала спасителя му.

По-всяка вероятност инцидентът е станал заради изключително висока скорост.

Беширов е бил прегледан във Филиала на спешна помощ в Кирково, след което е бил освободен. Очакват се кръвните проби за наличие на алкохол.