Поздрави
Поздрави

Пожелайте на някого щастлив празник!

През всеки сезон от годината има празници, които заслужават да бъдат отбелязани. Всеки един от нашите близки и приятели има повод, за който заслужава да бъде поздравен с красиви пожелания.

Пожелайте на някого щастлив празник. Изпратете красиво пожелание, с което да му покажете, че е важен за вас. Поводи има през цялата година, стига да използваме въображението си. Това буквално не ни отнема повече от няколко минути и не ни струва абсолютно нищо. Но този жест ще бъде запомнен и оценен. И със сигурност ще ви се върне на вашия празник.

„Усмихнете“ деня на някого с интересни пожелания за неговия празник

Красивите пожелания са като добрата дума, която отваря всички врати. Понякога е нужно толкова малко, за да се почувстваме щастливи. Във времена на масово социално общуване в интернет, каква по-добра възможност бързо и лесно да поздравим някого?

Вероятно ви се е случвало самите вие да получавате мили пожелания за празника си от непознати в социалните мрежи. И дори да не познавате лично тези хора, жестът им със сигурност ви е накарал да се усмихнете.

Подаръците се забравят, но думите – не. И изненадата е още по-приятна, ако идва от човек, на когото държим. Дори да няма специален повод, винаги можете да поздравите близък за някой негов успех или нова придобивка, работа, дългоочаквана ваканция и т.н.

Ако искате да напишете сами своето пожелание, ще ви представим 15 смислени думи, които е добре да използвате:

 1. Благословия

Всяко нещо, допринасящо за истинско щастие, благополучие и разцвет е благословия. Самата дума нови положителна енергия и послание, което показва нашата признателност и уважение.

 1. Празник

Никога не пропускайте фразата „Честит празник“, ако има такъв. Добавете собствените си лични пожелания и дайте свобода на въображението си.

 1. Благодарност

Какво изпитвате, когато цените нещо? Благодарност! Това е чувството, което изпълва сърцето ни с признателност и щастие. Покажете на близките си, че се радвате да ги имате в живота си.

 1. Щастие

Щастието е чувството на удоволствие и вълнение. Споделете своя ентусиазъм и позитивизъм с другите и те ще ви отвърнат със същото.

 1. Здраве

Включете тази дума в своите пожелания, за да покажете загриженост. Здравето е най-ценното нещо за всеки от нас.

 1. Радост

Тази дума може да направи вашето пожелание мотивиращо и зареждащо с положителна енергия.

 1. Любов

Когато отправяте лично пожелание, винаги е добре да включите думата „любов“. Какъв би бил животът без любов? Тя е усещане за пълнота, което не е свързано само с партньора.

 1. Успех

Всеки има нужда от успех, за да се чувства пълноценен. Ако ваш близък се стреми силно към успех, пожелайте му го и му изпратете вашите добри намерения.

 1. Късмет

Дори да не вярвате в късмета, няма нищо лошо да го пожелаете на тези, които вярват. Късметът е усещането, че не всичко зависи от нас, но в крайна сметка нещата ще се наредят в наша полза.

 1. Вдъхновение

Една красива дума, която носи надежда и радост. Тя ни кара да потърсим източници на вдъхновение извън нас и да мислим креативно.

 1. Вяра

В трудните времена имаме нужда от вяра, независимо към какво е насочена. „Вярвай в себе си!“ – е мотивиращо послание, с което подкрепяте другия и му показвате, че притежава ценни качества.

 1. Красота

Всички обичаме и търсим непрекъснато красотата в живота си. Пожелайте красиви моменти или направете комплимент.

 1. Семейство

Семейството е една от най-големите ценности в живота. Не пропускайте да добавите „семейно щастие“, ако е уместно.

 1. Усмивки

Пожелайте повече усмивки и светли дни. Нека вашите пожелания излъчват добро настроение и позитивизъм.

 1. Ден

„За твоя специален ден…“ – започнете така вашето пожелание и няма да сбъркате. Накарайте другия да се почувства специален и да почувства, че този ден е вълшебен.