Пребитата с кози крак и ослепена Стефка Терзийска: Искаше да ме убие

Стефка Терзийска, зверски пребита с кози крак в центъра на Благоевград миналия месец, показа лицето си за първи път след побоя и сподели, че все още се страхува за живота си. Тя е с тежки наранявания, като загуби и зрението си на едното око след зверството на 21-годишния наркоман Стефан Лукаров. Жената вече е у дома, но се страхува за живота си, въпреки че извършителят е в ареста. Според нея, както и според сина й, поръчител на побоя е бившият й мъж, който многократно я е заплашвал.

„По-добре съм. Любовта на близките ми е най-доброто лекарство. Физически обаче съм в начален етап на възстановяване. Много зверски удари съм получила. Дори самите разкъсвания не са зараснали напълно. Страхуваме се, че поръчителят е на свобода. Бившият ми мъж ни заплаши последно в началото на септември. Не съм допускала, че може да се случи подобно зверство. Надявам се, че случаят няма да бъде потулен“, сподели пред NOVA Стефка Терзийска.

„Той целеше да ме убие, не беше опит за сплашване“, разказа жената след побоя. Тогава тя не показа лицето си, защото е обезобразено от многото удари. Целта ми беше да не падам на земята, защото така щеше да ме довърши. Не знам как се измъкнах, изтичах на улицата, където хората се събраха и нападателят побягна в неизвестна посока“, разказва жертвата. Тя никога не е виждала бияча-наркоман Стефан Лукаров.