Приятелката на Тодор Попов омайва Камата в Пазарджик

Христо Стоичков хвърли Пазарджик в екстаз, а едно дете успя да го разплаче. Малкият Мартен е болен от диабет и голямата му мечта бе за види на живо своя идол, а като порасне да играе футбол. Едва промълви „Здравей“ и от очите му бликнаха сълзи, което разплака Камата.

За втори път през годината Кавалерът на „Златната топка“ гостува в града край Марица. Камата откри форума „Достойни за България“, като това бе само старт на тридневното шоу под неговата марка.

На форума присъства Ренета Камберова, бронзова олимпийска медалистка от Рио 2016 и абсолютна световна шампионка по художествена гимнастика с ансамбъла на България, спрягана като една от интимно близките сътруднички на палавия кмет Тодор Попов.

Също така и Александър Иванов, президент на волейболния „Хебър“, един от най-добрите клубове у нас в последните години. Гостува актьорът Мариан Бачев, а домакин бе местният Дон Жуан с 2 бона заплата и 4 къщи на имената на приятелки – градоначалникът Тошко Попов.

За кратко Пазарджик остана разочарован. Заедно с най-известния българин по света трябваше да дойде и легендарният Карл Люис. Лекоатлетът с 9 златни олимпийски медала обаче научи на летището в САЩ, че полетът му е отменен. Организаторите веднага реагираха и Люис вече има нов полет за София, който трябва да кацне в събота. Веднага великият американец ще се присъедини съм програмата в Пазарджик.

„Тук наистина мирише на спорт – каза Стоичков. – Жалко, че великият Карл Люис ще закъснее с един ден, но при отменен полет дори най-бързият в света е безпомощен!“