РЕЗИЛ: Депутатка от „Възраждане“ си избира бельо в парламента (СНИМКИ)

Акция с разобличаващи и подигравателни снимки на депутати от „Възраждане“ подхванаха активисти в социалните мрежи. Кадрите, които се разпространяват във фейсбук и туитър показват как народните представители на Костадин Костадинов прекарват времето си в пленарната зала – в търсене на нова работа или бельо.

На първата снимка, разпространена от създателя на платформата „Консерваторъ“ Николай Облаков се вижда мъж-депутат от „Възраждане“, който сърфира в платформа за търсене на работа на лаптопа си. Снимката е придружена с коментар от Облаков: „Няма да се разминем с нови избори май.“

Малко по-късно в туитър пък се появи снимка на депутатка от „Възраждане“, на чийто лаптоп е отворен сайт за пазаруване на бельо. Потребителите твърдят, че автор на снимката е депутатът от „Продължаваме промяната“ Росен Костурков.

Акцията с разобличаващите депутатите от „Възраждане“ кадри идва в отговор на няколко шумни акции на хората на Костадин Костадинов. Те първо се заканиха да не дават думата на депутатите от ПП-ДБ Явор Божанков и Манол Пейков и на няколко пъти ги атакуваха докато говорят от парламентарната трибуна.

Преди седмица пък активисти на „Възраждане“ провалиха прожекцията на филма „Близо“ в столичното кино „Одеон“, след като набедиха филма, че пропагандира хомосексуализъм.