Съпругата на прокурор Бисер Михайлов отрече да е бита

Съпругата на прокурора от Перник Бисер Михайлов – Биляна, отрече да е била бита от него, като в интервю пред „Нова телевизия“ заяви, че не е жертва на домашно насилие, а е паднала по стълбите.

Бисер Михайлов, чийто син Васил придоби печална слава през последните години заради побои и закани, бе задържан за 72 часа по обвинение за побой над съпругата си.

Тя обаче твърди, че той не ѝ е посягал, като заяви пред телевизията, че синината под окото е в резултат от въпросното падане по стълбите. „Категорично не съм жертва на домашно насилие. Снощи се случи обикновен спор между нас, който прерасна в скандал. Обикновен битов скандал, какъвто има във всяко семейство…

Имам травма на главата, която е от падане на земята. По-скоро мисля, че се спънах. Или загубих равновесие по-скоро и след това паднах и оттам ми е тази травма на главата… Мъжът ми не мие посягал и не ме е удрял“, коментира Биляна Михайлова. Тя отрече да е свидетелствала срещу съпруга си или да я е страх от него.

„Не смятам, че съпругът ми е опасен, за да живеем под един покрив. Мисля, че станалото между нас може да се поправи. Да го разрешим ние между нас, не пред медиите и държавата“, допълни Михайлова.

Разследването срещу Бисер Михайлов няма да бъде прекратено след това интервю, което обаче с голяма вероятност ще повлияе на неговия развой, като липсата на съдействие от съпругата ще затрудни прокуратурата.