СЕНЗАЦИЯ: Мартин Нотариуса любел тв водеща

Мартин Божанов-Нотариуса, както се полага на всяко позамогнало се парвеню, приживе сменя приятелките си като носни кърпички, преминава през няколко брака и дори има син, когото никога не е виждал. Това разказват пред „Уикенд” източници, които са наясно с интимния живот и харема на гръмнатия съдебен уреждач.

Те уточняват, че Нотариуса си падал по засукани манекенки и дами, нашумели в жълтите хроники. Сред „сериозните” му връзки е известна телевизионна водеща, която също има вкус към съмнителни имотни сделки. Нотариуса и тв звездата, чието име се пази в редакцията, въртели любов цяла година – невероятен рекорд и за двамата. Това се случва през 2008-2009 г., уточняват източниците ни. След това телевизионерката се прехвърля към мастит прокурор. Нищо чудно самият Божанов да ги е запознал, покрай бизнес интересите си в уреждането на съдебни дела, предполагат източниците ни.

Официално Нотариуса има 4 брака, но точната бройка на децата му е трудна за установяване. До момента са признати 5-има наследници, като те са родени от началото на 90-те буквално до миналата година. Антимафиотката Гергана, която е последната съпруга, в момента е по майчинство.

Отлично запознати с харема на Нотриуса, казват, че освен от законните си жени, той е нароил и наследници от любовниците си. Любопитна е историята на една от държанките на Божанов. Дамата е описвана като типична златотърсачка, която веднага се влюбила в скъпите коли и луксозния живот на иначе грозноватия съдебен посредник. Следвайки стратегията си, тя набързо успяла да забременее.

Надеждите й да обвърже с брак Божанов обаче били попарени. Нотариуса категорично отказал да се ожени за нея. Като разбрал, че е бременна, той побеснял и побързал да й бие шута. Изританата метреса обаче ражда детето. То се оказва син, но въпреки това Божанов, който е уведомен за щастливото събитие, никога не се среща с наследника си, не дава и стотинка за него и майката. Единствения жест, който прави към жената, е , че я урежда на висока позиция в силово министерство. Постът й носи солидна заплата, сигурност и връзки с влиятелни хора, допълват източниците ни, които обаче не искат да разкрият точно каква позиция заема госпожата. Нищо чудно тя да е колежка на последната му съпруга. Факт е, че измамникът винаги е инсталирал жените си на добре платени места, на които освен това могат и да съберат от първа ръка интересна за бизнеса му информация.   

Това не е единствената драматична история в любовния живот на предводителя на банда измамници. Твърди се, че негова бивша съпруга, която не криела мераците си за част от богатството му, е пребита от непознати мъже. Нещо повече – тя е била залята с боя. Явно й се е разминала киселината в лицето, защото все пак отглежда негови деца, предполагат източниците ни.

Според Имотния регистър наследниците на Нотриуса има какво да делят помежду си. И това е само върхът на айсберга на неговото богатство, законната му част. Друг е въпросът кой ще сложи в джоба си милионите, натрупани като комисион от подкупи за магистрати. Мартин Божанов има апартамент в Свети Влас. Притежава огромно жилище, два гаража и два магазина, единият баничарница, на ул. „Миле Попйорданов”. В същата тази сграда той продава и мезонет на Любена Павлова. Освен това Нотариуса е собственик на къща в баровския комплекс „Глория палас”, където беше намерен трупът му. Божанов се води притежател и на още три апартамента в София, откраднати при имотни измами, които вече описахме –  на ул. „Аксаков”, бул. „Сливница” и в квартал „Люлин”. Така че има какво да се дели и да не ги мислим наследниците му.