Циганинът се кълчи на окепезения хит на Емил Димитров в компанията на пищни ромки. Неграмотниците дори България пишат с малка буква...

Синът на Емил Димитров съди циганин-чалгар

Кристофър Галовски - Фараона се изгаври с „Моя страна, моя България” (ВИДЕО)

„Преди няколко дни ми изпратиха призовка. Чрез адвокатката си синът на Емил Димитров е завел дело срещу мен с иск първоначално за 5000 лв., а впоследствие – за още 15 000 за авторски права“, разкри пред „България Днес“ циганинът от Кнежа Кристофър Галовски – Фараона, който направи чалга версия на емблематичната за поколения българи песен „Моя страна“ на певеца Емил Димитров.

Синът на Емил Димитров заведе дело срещу чалгаря

Мургавият чалгар сподели преди няколко месеца и че се страхува да не остане с трите си деца и половинката си на улицата заради огромната за доходите му сума, която ще трябва да изплати на наследника на поп звездата, ако Димитров-син спечели делото.

Моя страна, моя Германия,

моя любов, моя България,

тук ще си отгледам аз децата.

Това се пее в припева на кючек версията на песента „Моя страна, моя България“ на Емил Димитров.  Песента, в чийто клип три момичета танцуват кючек, бързо е забелязана в социалните мрежи и предизвика вълна от неодобрение. Видеоклипът вече е изтрит от ютюб.

„Песента е направена с мирен протест срещу управляващите, за да може да ни вдигнат заплатите“, каза изпълнителят.