Скандал в Novinar.bg: Белослава прогони Кирил Петков от морския си ресторант в Лозенец (СНИМКИ)

„Няма места за вас“, попарил бившия премиер администраторът на хотел „Виларте“

„Куролацията“ на Кирил Петков вече дава отровните си плодове – бившият премиер бил буквално прогонен от скъпарския ресторант към семейния хотел „Виларте“ на брега в бургаското с. Лозенец, разкри очевидец пред Novinar.bg.

Оказа се, че близо три седмици от август експремиерът ваканцувал в района. Преди дни Киро решил да погуляе в ресторанта на Белослава с мощната си компания. Когато позвънил, обаче, за да резервира маса, от другата страна чул леден глас: „Нямаме места за вас“.

При напомнянето, че звъни не кой да е, а „продължаващият промяната просто Киро“, администраторът невъзмутимо обяснил: „Всичко е резервирано за месец напред, потърсете си друг ресторант“ и тръшнал слушалката.

Хотелът с изискан ресторант „Виларте“ е магнит за богаташи-чревоугодници. Кухнята тук, казват, е на много високо ниво, затова и солените цени не плашат феновете на вкусните гозби.

Антики от антикварни магазинчета от цял свят и картини – реплики на известни платна, от художника Евгени Йонов, съпруг на певицата, красят хотела в съчетание с интериора в стил рустик. Пет от стаите са с изглед към морето, пет – към басейна. И – внимание! – там наистина можете да си починете и да общувате помежду си. Съвсем съзнателно в тях няма интернет.

Във „Виларте“ денят започва спокойно и прекрасно с апетитна закуска, с която се връщате в детството си и се чувствате у дома. Пържени филийки със сладко и сирене, баница, бухтички, мекици – всичко, което се поднася в елегантния ресторант на хотела, е от биопродукти, купени от съседните села в Странджа.

Рибата за обяд и вечеря е прясна, уловена от местните рибари. Гроздето във фруктиерите, пръснати в целия хотел, е от лозето в градината.

От нея са и вишновката, и смокините, и кайсиите, с които ще ви почерпят. Ястията са по рецепти на Белослава. Из хотела ухаят ароматни торбички, шити на ръка от певицата и екипа й и пълни с прясно набрана от околността и сушена лавандула. Козметиката за баня е на Occitane.

Толкова е красиво и уютно, че на човек спира да му се ходи на плаж на брега. Клиентите са чужденци или хора от артистичния свят и шоубизнеса. Много от тях предпочитат да пият ароматно вино край басейна или да играят петанк, футбол, тенис, федербал в градината до него. А гледката ви пренася директно в Тоскана, гласи една от рекламите на „Виларте“ в интернет, показа проверката на Novinar.bg.