Ето един „експерт“ от прайда...

Скандал в Novinar.bg: Гей дружинката от „София Прайд“ си прави бизнес форум

Първият бизнес форум на гей дружинката от „София Прайд“ ще се проведе на 17 май и ще обедини на едно място представители на различни български и международни компании, изповядващи ценностите на многообразие и равенство, се казва в прессъобщение на организаторите, с което Novinar.bg разполага.

Ето какво още гласи обявлението:

Мотото на събитието е „Вашата общност, вашето семейство”, а с него ще бъде поставено началото на месеца на Прайд, който ще бъде изпълнен с различни активности, както в България, така и в цяла Европа. Домакин на събитието ще бъде офисът на Financial Times в София.

Забележете каква терминология се използва – ценности на многообразие, равенство и „вашето семейство“! Предстои цял  месец на Прайда изпълнен с множество мероприятия и всичко това ще бъде постоянно тиражирано и отразявано в корпоративните медии. Децата ни ще гледат и слушат за тази нормалност ежедневно, а за по-големите има и „бизнес форум“ – с цел задълбочаване на „интеграцията“ им и във финансово-икономически план – т.е., „стани един от нас и ще си добре“!

Естествено няма месец на детето или на семейството, ама на онова нормалното, което вече е демоде, но има месец на Прайда и всичко свързано с него е щедро финансирано! Във всички тези „мероприятия“ ще се включат политици и общественици, за да засвидетелстват лоялност и да препотвърдят политкоректността си, както и да придадат на този цинизъм „нормален“ и напълно естествен облик.

Всички трябва постепенно да бъдем убедени, че да си част от ЛГБТ „семейството“ е модерно и готино, даже така е редно – другото е аномалия и ретроградна практика.

На малцината, които ще кажат на висок глас, че това е безумие и сборище на извратеняци, ще им бъде залепени етикети от рода на „хомофоби“, антиевропейци, путинофили и, естествено, превърнатата в мръсна дума „националисти“. Защо да си привърженик на нацията си е толкова лошо и направо граничещо с престъпление, вече никой дори и не се опитва да обясни – просто е така и толкова, коментира пред Novinar.bg общинар, недоволен от натрапването на гей ценностите, което става все по-агресивно.