СКАНДАЛНО: Ето го втория труп в Кейптаун – бодигардът на Къро Сашо Феберето

Най-довереният човек на Красимир Каменов-Къро от поне 20 години – бодигардът му Александър Методиев, е мъжът, който е разстрелян с него в столицата на Южноафриканската република – Кейптаун. Това научи сензационно Lupa.bg от свои източници в подземния свят. На този етап полицията в африканската държава не е разкрила самоличността на нито един от убитите 4 души, но е ясно, че това са Къро, жена му и бивша манекенка Гергана, охранителят им и детегледачката.

Близки до Методиев обаче признават, че от вчера нямат никаква връзка с него. Той е плътно до Красимир Каменов в ЮАР и в момента на екзекуцията е бил в имението. Александър Методиев работи за Къро много отдавна и постепенно се превръща в дясната му ръка. Той е известен с прозвището си Сашо Феберето.

Изпълнява и много мръсни поръчки на Къро. Сред задачите му е била и да обучава на точна стрелба останалите хора на боса. „Нямаше начин да започнеш работа при Къро, без преди това да те провери и обучи Сашо Феберето. Той подбираше лично момчетата и ги превръщаше в истински войни“, разкриват хора от обкръжението на разстреляния Красимир Каменов.

В ъндърграунда се знае, че бодигардът Александър Методиев е в основната на убийството и на друг известен подземен бос – Милчо Бонев – Бай Миле. Месец преди убийството на бай Миле в ресторант градина „Славия“, шефът на охраната на Къро закупува няколко бронежилетки от столичен оръжеен магазин. В последствие една от бронежилетките със съответстващ сериен номер е намерена в изоставения от килърите автомобил „Субару“, с който е извършен престъплението.

Тогава криминалисти от СДВР и ГДНП светкавично задържат Сашо Феберето, който търка наровете на столичното следствие в продължение на седмици, но съпричастността му към убийството случайно или не е доказана. След това е измъкнат лично от Къро.