дамски сребърен пръстен
дамски сребърен пръстен

Сребърни дамски пръстени: Акцентът върху ръцете ни, когато искаме да съхраним младежкия си вид

Има точно две неща в нашето тяло, които непрекъснато са изложени на суровите условия на външната среда и неминуемо издава натрупаните години, още преди да ни се иска. Това са лицето и ръцете. Преобладаващата част от грижите определено се падат в полза на първото, но ръцете са не по-малко важни, ако искаме да запазим свежия си вид.

Има редица процедури, които могат да ни подпомогнат в тази мисия, но тук ще обърнем внимание на минималното от тях. Поддръжка, грижа и накити под формата на сребърни дамски пръстени.

  •   Поддръжка

Поддържането на ръцете е основна предпоставка за добрия им външен вид.

Не бързайте да поглеждате маникюра си. Той е важен, но не първостепенен за общия начин, по който изглеждат пръстите. Когато кожата е свежа и хидратирана, дори късите нокти в естествен цвят, или просто гланц, са достатъчни за стилна визия.

Кожата на ръцете непрекъснато е изложена на външните условия на средата. В ежедневието често се налага да сте в непрекъснат контакт с вода и сапун. Това няма как да бъде избегнато, предвид спазването на минимални хигиенни изисквания.

За да предотвратите допълнително увреждане на тънкия и чувствителен слой епидермис, е препоръчително да подбирате средствата, които използвате за миене на съдове и лична хигиена. Колкото по-хидратиращи, токова по-добре. Тук ароматът не играе никаква естетическа роля.

Ако не използвате непрекъснато миялна машина, е добре да си създадете навик за употреба на гумени ръкавици. Те са най-доброто средство за изолация от препарати и вода. При употребата на по-силни почистващи средства, като дезинфектанти или съдържание на белина, ръкавиците са абсолютно задължителни.

  •   Грижа

Кремовете за ръце трябва да бъдат ваш верен спътник всеки ден и навсякъде. Снабдете се с малки разфасовки, които да не заемат място, в която и да било чанта. Сложете по един флакон с помпа в помещенията, където използвате сапун.

Носете ръкавици в студеното време. Вятърът няма да прости на нежната кожа.

  • Украшенията

И на последно място, дори от съществено значение, е стилът на украшенията.

Няма нищо по-нежно от чисти и хидратирани ръце, които са акцентирани с дамски пръстен от благороден метал. Среброто изпъква със своя дискретен блясък и хармонично присъствие към избраното облекло. То внася уникален баланс на изморената кожа.

Няма да се повреди нито от сапун, нито от крем, но винаги ще допринася за демонстриране най-красивата ни страна, а именно женствеността.

 За да постигнете такъв ефект, трябва да имате минимум три от тези безценни бижута. Изберете си различни по форма и вид, които да се съчетават не само с разнообразието от тоалети, но и да следват вашето настроение.