ТАРИФА в Novinar.bg: Васко Кеца иска 20 бона хонорар

Васил Найденов вече иска внушителните 20 000 лева хонорар за свое участие, дочу Novinar.bg. Певецът е актуализирал тарифата си в началото на лятото и в момента удря в земята дори най-оборотните чалгаджийки. До неотдавна Кеца прибираше между 12 и 15 бона за концертите си.

Сега обаче е разредил ангажиментите си и не поема повече от 2 изяви седмично. Поради тази причина е качил и хонорара си. Солената тарифа пък се отразява и на цената на кувертите в заведенията, в които извисява глас. И въпреки това, обаче, публика винаги има!

Наскоро Васил Найденов продаде билети за по 550 лева на един от последните си концерти в Слънчев бряг. За спектакъла му на 16 август в центъра на столицата пък отдавна всичко е разпродадено. С това естрадният певец излезе с едни гърди пред Лили Иванова и нейните ВИП билети, които продаде на концерта си в Народния театър и бяха по 500 лева.

Любимецът на публиката не се спира цяло лято, но от време на време и плажува в Гърция, където импресариото му Ивайло Манолов има къща, пише „България днес“.

„Тази година станаха 38 години, откакто работя с Васко. Какво ли не сме изживявали с него, но продължаваме напред. Аз съм много интуитивен, зодия Рак, и усещам по гласа дори по телефона лицемерните хора. Така взимам най-правилните решения за него и екипа ни“, казва симпатичният импресарио на звездата – Ивайло Манолов, в интервю за в. „Уикенд“.