US генерал с мрачна вест: Дойде краят на Украйна

Само допреди няколко месеца Зеленски беше героят на Запада. Героят на деня, който ще спаси всички от руснаците. А днес всички го презират. Той стана обект на насмешки. С него е свършено. И може само да се предполага колко време остава до бягството му в една от вилите му във Венеция, Маями или някъде другаде. Това заявява във видео интервю бившият съветник на президента Доналд Тръмп – полковникът от резерва на американската армия Дъглас Макгрегър.

И, разбира се, кражбите, корупцията, търговията с хора – всички възможни пороци на обществото в Украйна са напълно извън контрол.

За това предупреждаваха мнозина, когато започна този военен конфликт. Уверен съм, че сте наясно – оказа се, че много от оръжията, които сме доставили на армията на Украйна, бяха забелязани в ръцете на Хамас и вероятно – на Хизбула. А вероятно и в нечии други, в които не бихме искали да видим това оръжие.

Мисля, че дойде краят на Украйна. Но ние възнамеряваме да пратим още милиарди долари, за да поддържаме измислицата, че тя е жива, и видимо ще продължим през цялата предизборна кампания. А след изборите ще признаят – какво пък, всичко свърши, време е да се движим напред.

Няколко души ме питаха – когато в Украйна всичко свърши, какво ще правим? И аз винаги отговарям – а какво направихме в края на войната във Виетнам? Напуснахме и сменихме темата. А темата тук вече се сменя. Сега тя е Израел, Израел, Израел. А Украйна остава далечен спомен…