Снимката е илюстративна

Ужасяващи подробности: 47-годишният ром Генчо уби 4-годишния си син с шутове

47-годишният Генчо М. е пастрокът, пребил до смърт 4-годишния си син Яшар, а след това пребил жена си, която се бори за живота си, пише news24sofia.eu.

Генчо е бивш затворник, който е излязъл от затвора преди няколко седмици. 47-годишния мъж има множество криминални регистрации за заплахи за убийство и кражби.

„Той е много лош човек. Много агресивен беше“, разказва Илияна Димитрова, която живее в близост до къщата, където станал побоя над сина му и жена му.

„Днес сутринта рано видях много полиция и имаше полицейски ленти от началото на улицата до къщата на жена му. Съседи говориха, че е бил сина си, но все още не мога да повярвам. Той е способен на всичко, но не съм очаквала такова зверство“, разказа още Илияна.

Криминалният инцидент е станал в хасковския квартал “Република”. Жестокото престъпление е извършено снощи.

Криминално проявеният мъж редовно е употребявал алкохол и наркотици. По неофициална информация на полицията най-вероятно в момента на жестокия побой над сина му и жена му е бил дрогиран.

Генчо, жена му и починалото 4-годишно дете, са от ромски произход.

Във фейсбук 47-годишният Генчо не е активен, но жена му редовно е качвала снимки със сина си и различни песни, които предимно са на ромски изпълнители.

Под една от снимките, които жената е качила само 5 часа преди да стане жестокия побой, е написала: „Не вярвайте на всеки“.