В спор за гащи: Костадинов спретна жесток скандал в ефира на bTV

Търговската му марка "Костя Копейкин" според Цънцарова вече не се вижда в патентното ведомство

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов се заяде за пореден път по време на интервюто си в сутрешния блок на bTV с водещите на предаването – Мария Цънцарова и Златомир Йочев.

Търговската му марка „Костя Копейкин“ според Цънцарова вече не се вижда в патентното ведомство.

Костадин Костадинов пък й отговори, че ако иска, може да си продаде и бельо с марката „Костя Копейкин“.

 

Спорът започна заради случая с пребития общински съветник в София Иван Алексиев, който е бил нападнат и пребит от маскирани посред бял ден, близо до дома си.

 

Костадинов пък контрира с въпрос дали Цънцарова е платила глобата на д-р Радева-Михайлова в размер на 500 лв., която е била получена около случая с ваксинирани от К-19 членове на „Възраждане“.

 

„Платихте ли глобата на тази лекарка?“ обърна се Костадинов към  Цънцарова и продължи. „Аз отговорих на въпроса ви и ви зададох въпрос. Извиних се на нашите избиратели заради с този човек (Иван Алексиев- бел. ред). С него ще се видим в съда. Откъде ви дойде информацията за хората във „Възраждане“, каза още Костадинов.

 

От своя страна водещата се оплака от натиск.

 

„Вие ни оказвате натиск, журналистите пазим нашите източници. Комисията за защитата на личните данни се произнесе, че няма нарушаване на личните данни“, каза тя.

 

Това не възмути Костадинов: „Вие защо сте ровили в досиетата на депутатите на „Възраждане“, включително и в досиетата на моето семейство?“, запита я той.

 

„Недейте да лъжете в национален ефир. Този процес трябва да бъде доброволен, а не да ни задължават (ваксинирането срещу К-19 – бел. ред). А вие казахте, че сме агитирали. 1000 пъти сме казвали, че това е личен избор“, призова Костадинов и допълни:

 

„Каквото и да ме питате, аз ще ви отговарям по един и същи начин. Когато някой е излъгал своите избиратели, редно е да се откаже от своето място в общински съвет и от мястото си в парламента. Аз останах, защото моят резултат бе личен и мажоритарен, коментира Костадинов напускането си на ВМРО, но оставането си в Общински съвет преди години.

 

„За пореден път трябва да сме благодарни на нашите опоненти. Още миналата седмица поисках право на отговор, за да мога да дойда в сутрешния ви блок, това ми е трето идване тази година“, ядоса се Костадинов, че не го канят за събеседник.