A branch of KBC bank in Forbes Street, Dublin, Ireland. The bank recently announced that it is closing its operations Ireland.

ВАЖНО: Голяма наша банка с извънредно съобщение

KBC Банк предупреди за фалшиви съобщения, приканващи хората за вход в KBC Online Bulgaria.Ето какво пишат от банката:Уважаеми клиенти,Във връзка с регистрирани сигнали за получени имейл съобщения, приканващи към вход в KBC Online Bulgaria, Ви уведомяваме, че тези съобщения са измамни и не се изпращат от страна на банката.

Кей Би Си Банк България ЕАД никога не изпраща имейл с линк за вход. Ако получите такъв имейл, не следвайте линковете и не въвеждайте потребителско име и парола за вход. За Ваша сигурност препоръчваме винаги да въвеждате собственоръчно в уеб браузъра адреса на KBC Online Bulgaria.

В случай, че имате съмнение, че сте въвели своите данни за вход в нелегитимна страница, моля, незабавно да ни уведомите, както и да промените своите потребителско име и парола.Препоръчваме да се запознаете с Инструкцията за сигурност при работа с KBC Online Bulgaria.

При необходимост можете да се свържете с Контактен Център – 0700 10 000 (Vivacom), 17 21 ( A1 и Yettel)С уважение, KBC Банк.