Вежди удари сглобката: Само скандали, изцепки и шоу

При тази конфигурация от партии и това управление на всички, че ясно, че вотът няма да мине. Смятам, че това като тема не е толкова важно. По-важното е, че това управление, освен скандалите, заканите и шоуто между „партньорите“ и техните взаимни изцепки, не роди нищо друго освен да забавлява с личните си амбиции и страсти обществото и медийната среда. Това коментира пред агенция ПИК бившият депутат, бивш председател на Народното събрание и бивш министър на културата Вежди Рашидов.

„След безплодното управление на „Промяната“ и подарената им победа от ГЕРБ сме свидетели втора поредна година, че забележимата промяна всъщност е упадъкът на държавата и държавността. И всичко това за сметка на българския народ, който продължава да се чувства излъган и предаден“, категоричен е Вежди Рашидов, който си тръгна от парламента с гордо вдигната главата.

„Самонадеяността на част от днешните управници е безотговорно поведение. Това са хора, които с цялата си инфантилност и сервилност към своите зависимости от посолства и олигархични кръгове и с тази си политика, дано да не ни въвлекат във война.

То на нашата държава колко й трябва… Считам, че коренно трябва да се промени политическата среда, за да може поне малко „да отлепим“ от дъното. Иначе управлението на държавата в този му вид ще продължи деморализацията на обществото и безплодието“, каза още  бившият депутат.