Виктория Бекъм бебе
Виктория Бекъм бебе

Виктория Бекъм роди момиченце

Дейвид и Виктория Бекъм вече си имат дъщеричка. Детето се е родило в 7 часа сутринта в неделя в Лос Анджелис, казва се Харпър Севън и тежи 3,4 килограма. Вече има няколко теории за това какво означава името на новата наследничка на семейство Бекъм. Севън е английската дума за числото 7 – номера на Дейвид в Манчестър Юнайтед. Футболистът дори татуирал римско 7 на гърба си. Харпър пък е често срещано име в Америка, използвано както за момчета, така и за момичета. В същото време обаче това е и името на известно списание – Harper’s Bazaar, в което Виктория Бекъм се е снимала.

Според докторите дъщерята на Вики е в чудесно здраве. Една от сестрите в болницата споделила, че бебето много прилича на майка си. Самият Дейвид Бекъм се разплакал от радост, когато научил, че има дъщеря. Според британския „Сън” вече се носят слухове, че принц Уилям и Кейт Мидълтън ще са кръстници на Харпър Севън. Кралската двойка била сред първите, които поздравили официално семейство Бекъм.

Междувременно американската актриса Кейт Хъдсън се сдоби с втори син. Баща на момчето е вокалът на група Muse Мат Белами. Хъдсън има и 7-годишно дете от друг рокаджия – Крис Робинсън от Black Crowes. Актьорът Райън Филип също има второ дете. Неговата бивша приятелка Алексис Нап, която роди в петък, твърди, че бебето е на Райан. Предстои тест за бащинство, но независимо от резултатите, актьорът е решен да подкрепи Алексис в отглеждането на детето.
Соул звездата Алиша Кийс пък за първи път показа детето си пред публика. Бебето се казва Иджипт (Египет) и се роди преди 8 месеца.