дамски халат
дамски халат

Внимание към облеклото и цялостната визия: Как да изглеждате женствени и у дома

Всяка жена знае колко голямо значение имат за външния вид не само дрехите, с които се подвизава на обществени места, но и онези, които си остават достояние на домашната обстановка. Преди да обърнем малко повече внимание на любимите дамски халати ще систематизираме често допускани грешки, които не трябва да си позволявате.

Неглиже, но с мярка

Мъжкото сърце се влияе пряко от това, което виждат очите. Не си мислете, че ще ви накараме да се разхождате непрекъснато по токчета и жартиери у дома. Но не бива да натрапвате някои процедури за разкрасяване. Дори и да не е от най-впечатлителните, вашият мъж няма да се прехласне по обезкосмяването, на която и да било част от тялото ви.

Маските за лице не са по-различна категория. Нека си останат за миговете насаме. Не рискувайте доброволно да попаднете в капана на рутината. Това, че сте заедно вече 10 години не ви дава повод да се отпускате. Не сте длъжни да ставате в пет, за да слагате грим, но е задължително да полагате минимални грижи.

Не оставяйте веждите неподдържани. Те са прозорец към лицето. Полагайте ежедневно ВВ крем, ако нямате време и желание за нещо повече. Той ще изравни тена и ще направи кожата сияйна. Бърз коректор ще вдъхне свежест на очите. И без допълнителен грим, лек молив над миглите ще направи погледа по-привлекателен. Небрежна опашка и непокорни кичури могат да изглеждат много закачливо.

Удобството на облеклото

Никога не си позволявайте да правите компромис с бельото си. Сутиенът не ни е любим 24/7, докато бикините са задължителни. Нека бъдат на ниво. Същото важи и за домашните дрехи. Клинче с оувърсайз блузка са перфектни.

Все пак обзаведете гардероба си с няколко по вид и цвят дамски халати. Задължително в него трябва да присъстват къси, сатенени изкушения. В повечето случаи дори няма да ви е необходимо нищо друго, за да изглеждате съблазнително привлекателни.

Халатите са уникално удобство. Може да ги носите сутрин над пижамените панталонки или след баня. Меките варианти на домашната дреха ги правят идеални за гушкане на чаша вино вечер. Разнообразявайте дължината. Дългите определено стоят загадъчно, но не винаги са толкова удобни. Затова пък късите халати са класически хит, който може да трансформира вида в един миг.

Нека грижата за външния вид никога не отстъпва пред рутинните ангажименти. Да изглеждате приятно носи най-много удоволствие на вас самите. Всичко останало е бонус!