WinBet
WinBet

WinBet Mobile покрива над 70,000 събития всеки месец

През 2016 г. WinBet предприе нова крачка в развитието си, отваряйки дигитална платформа за забавление. В началото тя предлагаше ограничен брой слот игри, но с времето разшири асортимента си и осигури залози на различни спортни дисциплини. В допълнение към това, потребителите получиха възможност да прогнозират и следят любимите си отбори през мобилни устройства.

Повече за приложението и браузър версията за телефони може да прочетете на следния адрес: https://7sport.net/winbet-mobile/. В тази статия ще засегнем видовете спортове, как се залага дистанционно и кои са силните звена на бранда.

 

Възможности за участие в мобилни залози

Ако планирате залози в WinBet през телефон или таблет, изберете дали ще ги правите през браузър версия, или ще изтеглите безплатното приложение. Операторът разполага с отделни софтуери за iOS и Android OS, чието инсталирате се извършва бързо и не изисква специални познания. Файловете са сравнително леки и изразходват минимално количество памет от хранилището на устройството.

Участието през браузър версия е сходно, но има своите негативни страни. Например сесиите се запазват за по-кратко време, изисква се често вписване в акаунта и липсват известия за нови бонуси. Затова експертите апелират, ако имате свободно място и телефонът Ви отговаря на изискванията, да свалите мобилното приложение за съответната система.

 

Спортове и първенства за мобилни залози

Огромен процент от хората, които имат регистрация в WinBet, участват в залози на футболни срещи. Те предвиждат състезания като Ла Лига, Шампионска лига, Висша лига, Бундеслига и Лига Европа. Естествено, българската Първа Лига също предизвиква интерес, затова букмейкърът я нарежда сред топ шампионатите.

След като се избере футболен двубой от тиража, на екрана се представят всички опции за предвиждане. Най-често търсен е крайният победител, но останалите варианти за залог касаят: головете; резултата на полувреме; броя корнери; кой ще получи картон и т.н. Може да изберете един пазар от събитие, освен ако не разчитате на функцията Bet Builder.

В тиражите на WinBet Mobile, освен футболни мачове, има: тенис; баскетбол; волейбол; голф и 25+ други спорта. Според данни на оператора всеки месец се приемат залози на 70,000+ събития от всички краища на света, включително от аматьорски надпревари.

 

Кое отличава WinBet от другите сайтове

WinBet се харесва на българите поради няколко съществени причини. На първо място са коефициентите, които държат високо ниво и са подходящи за залози с по-ниски суми. Второ, тиражите изобилстват от мачове и, трето, има впечатляващи бонуси за активните играчи.

За да подобри престоя на клиентите, брандът осигурява помощни инструменти и функционалности. Всеки залагащ може да контролира фишовете си чрез Cash Out, който предлага сума за затваряне. Също така има Бет Ментор, спомагащ за намиране на най-подходящите залози за деня. От участника се изисква да въведе облог и очаквана печалба, след което системата прави проверка на тиража и му изготвя права колонка с няколко топ предложения.

За най-честите посетители на WinBet Mobile има всекидневни бонуси, част от които не налагат депозит. Организира се също безплатна игра с прогнози, която носи кеш суми и free bets на лицата, показали прецизност при предвижданията.

Хазартът е само за пълнолетни – играйте отговорно!