За нас

Ние сме екип от опитни журналисти, които имат мисия в тези сложни времена на противоречива информация и фалшиви новини, да отразяваме събитията каквито са, да покажем различни гледни точки и да Ви осведомим коректно за всичко от потока на актуалните вести.

Нашата цел е да Ви представим интересни случки, топ събитията от страната и чужбина, да прочетете реални данни и значими теми от сферата на политиката, да Ви срещнем отблизо с личности от шоубизнеса, да следите спортните развръзки и напредъка на технологиите.

„Гласът на Новинар“ е специалната ни рубрика за последователите на сайта, които искат да научат истината, фактите и мненията, без опити за манипулация и прикриване на щекотливите казуси от деня.

Започнете деня си с новините, които искате да научите, прегледайте обзора на световните вести, избягайте от скуката с интересните и любопитни факти, преминете през интернет категорията, която съдържа всичко за онлайн потребителите, глобалните промени и персоните на фокус в дигиталния свят.

Не пропускайте позициите и личностите на деня, седмицата или месеца, надникнете в ъндърграунд средите и се запознайте с последните новини от престъпния контингент.

Нека да оправдаем доверието Ви. Запазете Novinar.bg в любимите си отметки и заповядайте отново при нас!