Заради „рогоносец“: Лена плаши Руди Гела с SMS

Радостин Василев, който днес е в епицентъра на махленските разправии в парламента, се оплака от Лена Бориславова, която му пуснала обиден и заплашителен есемес.

„Искам да ви покажа какво съобщение получих от Лена Бориславова току-що. Тя явно си мисли, че може да пише на мен като на Борисов и Деси Атанасова“, каза Василев от трибуната. И изчете от телефона си: „Тъкмо да си помисля, че не можеш да паднеш по-ниско и хоп, намираш нови дъна. Нищо, ще почакам, ще си изчезнал“.

„Как може да ме заплашва някаква жена със съобщение? Сега ще подам сигнал срещу нея в прокуратурата. За много по-малко нещо аз съм подсъдим в момента без да заплашвам никого. Как точно ще изчезна аз?“, продължи Руди Гела и попита дали ще изчезне като Алексей Петров.

„Една жена може да заплаши само друга жена и е много странно, че той се чувства заплашен“, отговори му Искрен Митев от ПП.

Всъщност есемесът на Лена дошъл заради издънка на Василев, който дори получи забележка, след като нарече Мирослав Иванов „рогоносец“ от трибуната.