Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката се гаврят с момче със специални потребности СНИМКА: facebook/Milen Gotti

Жената-мъж Емили Тротинетката, Тошо Куката и Чеченеца отиват в затвора за петилетка?

22-годишният мъж с женски натюрел Даниел Йорданов, по-познат като Емили Тротинетката и сподвижниците му от скандалния клип с вързаното като момче – Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца и Стоян Карапанов ще отговарят пред Темида за хулиганство и грубо нарушаване на обществения ред с изключителен цинизъм. Обвинителният акт срещу тях на районната прокуратура в Пловдив вече е внесен в съда, а наказанието е до 5 г. затвор.

Тротинетката, Куката и Чеченеца изкараха по близо 2 месеца в ареста, но четвъртият съучастник не беше задържан.

Куката, Чеченеца и Карапанов били приятели. Първите двама живеели в Пловдив, не работели се занимавали със заснемането на кратки видеоклипове, които споделяли в социалните мрежи. По този начин постепенно добили популярност, най-вече сред подрастващите. 31-годишният Карапанов живеел в пловдивско село и помагал в организирането и заснемането на видеоклипове, като в част от тях участвал с периферни роли.

Даниел Йорданов се самоопределял като жена и бил популярен с това, че в част от клиповете управлявал тротинетка.

Вързаното впоследствие като куче момче Денислав Димитров бил наивен, срамежлив, стеснителен и лесно манипулируем.

Както е известно, на 3 април около 20 часа четиримата обвинеми отишли в пловдивско мол, където се явил и Денислав. Те започнали да снимат клипа, като развеждали момчето с колан, вързан за шият, а той лазел на коленете си и имитирал куче.

Същевременно му давали команди да сяда, да подава лапа, да лае. Хвърляли на земята празна чаша, която трябвало да занесе на всеки от тях. Ролите им били разпределени – Тротинетката играела ролята на „господар“ и държала каишката, а Чеченеца и Куката давали команди.

Предстои Районен съд-Пловдив да насрочи разпоредително заседание по делото.