Зловещо: Туристка удушена и захвърлена в куфар след запознанство в „Тиндър“

Смъртта на туристката Грейс Милейн шокира и натъжи света. Тя е удушена и захвърлена в куфар в Нова Зеландия от приятеля си Джеси Кемпсън, с когото се запознала в социалната мрежа „Тиндър“.

27-годишният Кемпсън, който се смята за убиеца на момичето, е заявил в съда, че Грейс е починала по време на „груба сексуална игра“, съобщава Мirror.

Грейс Милейн е обявена за изчезнала, по време на пътуването си из Нова Зеландия. На 1 декември 2018 г., в нощта преди 22-ия си рожден ден, тя била убита в хотелска стая, пише още изданието.

Съобщения в „Тиндър“, разменени между Грейс и Кемпсън, разкриват как мъжът е примамил 21-годишното момиче да се срещне с него в хотелска стая.

Убиецът изпраща първото съобщение в приложението за запознанства, в което казва: „Здравей, Грейс, как си? Какво планираш за уикенда? Тя му отговорила, че утре е рожденият ѝ ден и няма никакви планове. След това той предложил да отидат на по питие. В отговор тя неколкократно му казва „може би“, съобщава Мirror.

По-късно двойката имала среща в бар в Окланд. Същата вечер Грейс придружила 27-годишния Кемпсън до хотелската му стая. Според данните изнесени в съда мъжът удушил до смърт Грейс, а по-късно същата вечер отишъл на друга среща уредена отново в „Тиндър“.

На 2 декември, когато семейството на Грейс не успява да се свърже с нея, я обявяват за изчезнала, пише vesti.bg.

Изданието посочва, че се е водел триседмичен съдебен процес, в който Кемпсън е признат за виновен за извършване на убийството.