Зов за помощ: Майка на две малки деца се нуждае от средства, за да оздравее

30-годишната жена е с тежка диагноза

Зов за съпричастност. Майка на две малки деца се нуждае от помощ, за да оздравее. 30-годишната жена от Бургас има тумор на тънките черва, а състоянието ѝ се влошава.

 

Снимка: bTV

 

Жизнерадостна, усмихната, винаги готова да помогне – така близки и познати описват Роси Владимирова. Когато е само на 27, животът ѝ внезапно рухва.

„Влезе в болница в Бургас. Благодаря на хората, че откриха поне какъв е проблемът, изпратиха ни в София, направиха ѝ операция, отстраниха каквото трябва. Мислехме, че всичко е приключило. Обаче тя, ако не всеки месец, през месец, е в болницата с кризи – не може да пие вода, не може да яде“, казва Янка Владимирова – майка на Роси.

 

Снимка: bTV

 

Следва втора операция. Младата жена се стопява наполовина, а туморът расте.

Надежда за Роси дава клиника в Турция. Първоначално необходимата сума е 40 000 лева. Близките ѝ се надяват с помощта на добри хора бързо да успеят да съберат средствата, защото времето ги притиска.

„Не знаят как расте и докторите казаха: „Ако дойде момент, в който е пораснал много, ние сме безсилни“, обясни Янка Владимирова – майка на Роси.

Да оздравее мама се молят и дъщеричките на младата жена.

 

Снимка: bTV

 

„Много трудно беше в началото да им обясниш този проблем и да го разберат, защото са на 5 и на 8 годинки“, казва Янка.

Благотворителни кутии са поставени на различни места в града, приятели на Роси подготвят и базар.

„Лъчезарна, скромна, винаги помага на абсолютно всички, страхотно дете. Просто трябва да ѝ помогнем, за да може да живее един нормален живот“, обясни Теодора Маринова – приятелка на Роси.

Ако и вие искате да помогнете:

Набирателната сметка е следната:
Росица Кирилова Владимирова
Инвестбанк
IBAN BG78IORT80485083276200